FONTOS Itt az MNB kamatdöntése
 
Előfizetői tartalom

Hétvégén indul a Nyitott Műtermek Délutánja

Portfolio
A Nyitott Műtermek Délutánja 9. alkalommal kerül megrendezésre a hétvégén (október 8-9.) A kortárs művészet most igazán testközeli élménnyé válhat és a felmerülő kérdéseinkre a műtermek romantikájában kaphatunk válaszokat. A Bérczi Linda által megálmodott programsorozat 2012 óta kínál különleges lehetőséget arra, hogy minden feszengés nélkül léphessünk be a művészek intim alkotói tereibe. Most az egyszer biztosan nem lehet kifogásunk a "nem értem", a "belemagyarázták" és a hasonló közszájon forgó mondatok, hiszen a művet meglátva azonnal az alkotókhoz fordulhatunk. Nyitott Műtermek Délutánja a - műtárgy.com ajánlásával.

Idén olyan indusztriális környezetben elhelyezkedő alkotói terek nyílnak meg, amelyek mellet akár nap, mint nap elsétálunk és ahol a korábbi ipari funkciókat eltűntetve műteremházakat alakítottak ki. L Art Open Studios A L Art Open Studios nem csupán műteremházként üzemelő inspiratív közösségi helyszín, hanem egyben kiállítótér is, ahol a Magyar Képzőművészeti...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés