FONTOS Itt az MNB kamatdöntése
 
Előfizetői tartalom

Itthon is beindul az őszi aukciós nagyüzem

Portfolio
Bár néhány kisebb árverés már szeptember első felében lezajlott, az "aukciós nagyüzem" csak most indul be igazán. A nemzetközi trendeknek ellentmondó jó első félévi hazai eredmények segíthetik a kínálati oldal erősödését és - változatlanul élénk keresletet feltételezve - tovább bővíthetik a forgalmat az idehaza hagyományosan erősebbnek számító őszi-téli szezonban, írja a műtárgy.com.

A Biksady Galéria szeptember 27-i árverését főként a XX. századi képzőművészetnek szenteli, de helyet kapnak a kínálatban fotó- és design tételek is. A választék ezúttal is nemzetközi és hazai sokszorosított grafikákból a leggazdagabb, ezen belül a geometrikus irányzatok dominálnak. Az árak még mindig nyomottak, így befektetésként is érdemes vásárolni olyan mesterek...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés