Előfizetői tartalom

Megszólalt az MNB a csalással vádolt brókercégről

Portfolio
A Reálszisztéma Értékpapír-forgalmazó és Befektető Zrt.-nél végzett eddigi felügyeleti vizsgálat szerint a pénzügyi eszközök és pénzeszközök az ügyfelek rendelkezésre állnak, a jegybank - a társaság kérelmére megindult - eljárás keretében vizsgálja a tevékenységi engedély visszavonásának lehetőségét - nyilatkozta Binder István, a jegybank felügyeleti szóvivője az MTI kérdésére.

A szóvivő felidézte, a társaság legutóbbi közgyűlésén döntött arról, hogy rendezett körülmények között kivonul a piacról. Az MNB akkor vonja vissza a Reálszisztéma tevékenységi engedélyét, ha a Reálszisztéma értékpapírcége az ügyfeleivel szemben fennálló elismert kötelezettségeinek maradéktalanul eleget tett vagy a szerződéseinek teljesítését más befektetési...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés