Előfizetői tartalom

Szárnyal az online műtárgypiac

Portfolio
Múlt héten jelent meg a Hiscox éves jelentése az online műtárgypiacról, a műtárgy.com most ennek a megállapításai közül szemezget az artsy nyomán. A jelentés legfontosabb megállapításai megerősítik a TEFAF márciusi riportjának a legfőbb állítását, miszerint hiába esett vissza a műtárgypiac forgalma, az online kereskedés továbbra is töretlenül szárnyal. Az alábbiakban az öt legfontosabb megállapítást szedtük össze.

1. Az online eladások 24%-kal nőttek, és tavaly már 3,27 milliárd dollár értékben adtak el műtárgyakat online Az online műtárgy-kereskedelemmel foglalkozó platformok növekvő száma is tüzelheti a piaci szegmens növekedését, amely a 2013-as, 1,57 milliárd dolláros forgalomhoz képest 2015-ben már 3,27 milliárd dolláros forgalmat generált. Ha ez a növekedés ilyen ütemben...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés