FONTOS Nyakunkon a tranzakciós illeték megemelése, erre az MNB most szólítja fel a bankokat, hogy olcsóbbak legyenek
 
Előfizetői tartalom

Jót tenni és hozamot keresni egyszerre?

Portfolio
Manapság befektetésünkkel nemcsak pénztárcánkat tudjuk növelni, hanem az emberiség jövőjéért folytatott globális küzdelmet is tudjuk támogatni. Egyre növekszik azoknak a befektetőknek a köre, akiknél fontos szempont, hogy a cég, amelynek papírjait megveszik, kellően környezettudatos legyen, és a társadalmi felelősségvállalás, a profitszerzés mellett, szintén szerepeljen a cég legfontosabb célkitűzései között - írja a CNBC.

Társadalmi felelősségtudatossággal foglalkozó elemzők arra a következtetésre jutottak, hogy az elmúlt tíz évben a befektetők körében a legnagyobb népszerűség-növekedésnek örvendő cégek azok voltak, amelyeknél fontos szerepet játszik a felelősségvállalás és a környezetvédelem. Az elmúlt évtizedben a szektorba áramló befektetői tőke 929%-al nőtt, csak 2012 és 2014...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés