Előfizetői tartalom

A sztárközgazdász szerint lesz egyezség a tengerentúlon

Portfolio
Az utóbbi hetekben feszült figyelemmel követik a befektetők az amerikai eseményeket. Többek között a Fed eszközvásárlási programjának sorsára, a költségvetési egyeztetésekre valamint az adósságplafon megemelésére is jelentős figyelem helyeződik. A Bloomberg TV-nek mindezekkel kapcsolatban a neves befektető, Marc Faber is kifejtette véleményét, aki szerint a túl nagyra nőtt állam jelenti a problémát, és a jelenlegi helyzetben biztonságos befektetést már nem lehet találni.

Hétfőn a neves svájci befektető, Marc Faber a Bloomberg TV-nek nyilatkozott, mely során többek között érintette az amerikai adósságplafonnal kapcsolatos egyeztetéseket, a Fed eszközvásárlási programját illetve a menedékeszközöket külön kitérve az aranyra. Adósságplafon: "Ha véletlenül nem jutnának dülőre, akkor valószínűleg a Fed egyedül fogja finanszírozni...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés