Előfizetői tartalom

Az Apple után újabb célpontot szemelt ki magának a milliárdos befektető

Portfolio
Az utóbbi hetekben meglehetősen sokat lehetett találkozni a hírekben a milliárdos befektető Carl Icahn nevével, miután az Apple saját részvény visszavásárlási programjának bővítéséről tervezi meggyőzni a menedzsmentet. Icahn ezúttal a kanadai energetikai társaságban, a Talisman Energyben vásárolt jelentős részesedést. A társaság papírjainak árfolyama mintegy 9 százalékot ugrott a hírre.

Kanadai cégbe vásárolta be magát a milliárdos befektető Újabb cégbe vásárolta be magát a milliárdos amerikai aktivista befektető, Carl Icahn, aki részvényeken és opciókon keresztül mintegy 61,6 millió darab Talisman Energy-részvénnyel rendelkezik. A guru az 5,97 százalékos pakkért mintegy 277 millió dollárt fizetett. Icahn Twitterén tette közzé, hogy tárgyalásokat...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés