Előfizetői tartalom

Közeledik a legnagyobb hazai művészeti vásár

Portfolio
Ma már a legnagyobb hazai műgyűjtők és műpiaci befektetők számára is szinte kötelező a látogatás a legfontosabb nemzetközi művészeti vásárokon, ahol nemcsak új darabokkal gyarapíthatják gyűjteményüket; a kapcsolatépítés és a tapasztalatcsere egyenrangú fontosságú része a programnak. A gyűjtők többsége azonban itthonról próbál tájékozódni.

A hazai műgyűjtők számára a november 8-11. között a Millenáris Parkban megrendezendő második Art Market Budapest jelenthet lehetőséget arra, hogy nemzetközi kontextusban vegyék szemügyre a hazai galériák kínálatát és megismerjék a kortárs képzőművészet nemzetközi, mindenekelőtt a közép-és kelet-európai régióhoz kötődő friss tendenciáit. A vezető hazai galériák...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés