Előfizetői tartalom

Abszolút hozamú stratégiára koncentrálna az új alapkezelő

Portfolio
Hamarosan befektetési alapokat is indít az idén indult Equilor Alapkezelő, amely leginkább az abszolút hozamú stratégiára fókuszál majd, de emellett a számítógépes algoritmikus kereskedést folytató kvantitatív stratégiát követő alapok és klasszikus befektetési alapok is megtalálhatóak lesznek az alapkezelőnél. Az alapkezelő a privát és intézményi vagyonkezelés mellett a privát banki vagyonkezelésre is nagy hangsúlyt helyez majd, amely kiegészíteni az Equilor privát banki szolgáltatásait - hangzott el az Equilor Alapkezelő mai sajtóreggelijén.

Az Equilor Alapkezelő az Equilor Befektetési Zrt. egyik hiánypótló intézménye lehet a privát banki ág mellett. Az alapkezelő főként a biztonságosabb stratégiákra helyez majd hangsúlyt az érzékelt ügyféligények szerint. Ennek megfelelően három stratégiával indulnak, egyrészt abszolút hozam, másrészt kvantitatív algoritmikus (számítógépes programok automatikus kereskedése)...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés