Előfizetői tartalom

A vártnál kisebb mértékben csökkentek az amerikai olajtartalékok

Portfolio
Az amerikai olajtartalékok 800 ezer hordóval csökkentek a múlt héten, amire az olaj piaca először egy emelkedéssel reagált, noha az elemzői konszenzus ennél nagyobb - 1,4 millió hordós - csökkenést várt. Az EIA adatai szerint a benzin tartalékok 1,8 millió hordóval estek, a dízel és fűtőolaj tartalékok esetében 2,6 millió hordós volt az emelkedés.

Az amerikai olajtartalékok 800 ezer hordóval csökkentek a július 13-án végződött héten - tette közzé jelentését az EIA. Ez némileg elmaradt a piaci szereplők várakozásától, a Platts által készített elemzői felmérés szerint ugyanis a piaci szereplők 1,4 millió hordós csökkenésre számítottak az amerikai nyersolajtartalékokban. A hírt követően az olajat először feltépték...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés