Előfizetői tartalom

Jelentősen elmaradt a várakozásoktól az olajtartalék csökkenése

Portfolio
A kedvező hangulatban dráguló olajat az amerikai tartalékokban bekövetkező, várakozásoknál alacsonyabb visszaesés csak egy kisebb időre tudta megállítani, a fekete arany így hamarosan tovább folytatta emelkedését. Az EIA adatai szerint az olajtartalékok 100 ezer hordóval csökkentek, míg a konszenzus 1 millió hordós visszaesésre számított - írja a MarketWatch.

A WTI olaj lefelé vette az irányt, miután az amerikai Energy Information Administration (EIA) közzétette a várakozásoknál kisebb, 100 ezer hordós olajtartalék-csökkenést mutató, június elsejére vonatkozó adatot. A benzintartalékok 3,3 millió hordóval emelkedtek a kormányzati szervezet szerint. Az elemzők azonban jelentős, 1 millió hordós olajtartalék-csökkenésre, míg a benzin...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés