Előfizetői tartalom

A Dimenzió beolvad a Budapest nyugdíjpénztárba

Portfolio
Tegnap rendkívüli közgyűlésen a Budapest magánnyugdíjpénztár tagsága is úgy döntött, hogy egyesülni kíván a Dimenzió nyugdíjpénztárral, a beolvadással előbbi pénztár 2600 fővel tudja a tagságát növelni. A döntés mérethatékonyság szempontjából is fontos tényező, annak ellenére, hogy a pénztárban lévő tartalékok még tagi hozzájárulás nélkül is több évre fedezik a működést.

A Budapest magánnyugdíjpénztár már korábban is arra döntésre jutott, hogy a működését fenntartja, a korábbi években felhalmozott tartalékoknak köszönhetően ugyanis a működési még tagi adományok nélkül is megoldható a következő 5-6 évre. A pénztár azonban 2300 fős létszámával a piacon a kisebbek közé tartozott, annak ellenére, hogy a tagok magas arányban tartottak...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés