Előfizetői tartalom

Megjött az eső Amerikában - esett a kukorica és a búza

Portfolio
Folytatódott a lejtmenet az árupiacokon. A kockázatvállalási hajlandóságot ugyanis a romló kínai növekedési adatok mellett az európai adósságválsággal kapcsolatos kiújuló aggodalmak is gyengítették, a Dow Jones UBS árupiaci index így újabb 0,9 százalékot esett. A legtöbbet az ipari fémek, illetve a mezőgazdasági termékek veszítettek értékükből.

A szerencsétlen péntek 13-a után hétfőn folytatódott a lejtmenet az árupiacokon, a Dow Jones UBS árupiaci index 0,87 százalékot veszített értékéből. Ezúttal a dollár nem befolyásolta az árakat, hiszen a dollár index értéke nem változott, sokkal inkább továbbra is a lassuló kínai gazdaság, és az európai adósságválsággal kapcsolatos kiújuló aggodalmak rontották...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés