Előfizetői tartalom

A nyersanyagpiac is megnyugodott az esések után

Portfolio
A nagyobb esések után csütörtökön enyhülés következett a nyersanyagpiacon, a Dow Jones UBS árupiaci indexe 0,6 százalékkal emelkedett. Nyugodt nap volt a különböző termékek esetében, egyedül talán a földgázt lehetett kiemelni, mint negatívumot, az árfolyam 2 százalék felett esett, köszönhetően annak, hogy a földgáz készletek várt felett emelkedtek.

Az olaj viszont nagyobb emelkedést tudott mutatni, három napja először, hiszen az amerikai makroadat nem lett rossz, a friss munkanélküli segélykérelmek száma csökkent 6 ezerrel, a 357 ezres szám pedig négy éves minimumnak számít. A nemesfémek szintén az emelkedés volt az általános trend, a spanyol adósságproblémák és társadalmi feszültségek a befektetőket a biztonságos...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés