Előfizetői tartalom

Az Allianz szövetséget ajánl a pénztáraknak

Portfolio
Az Allianz a mai küldöttgyűlésén úgy döntött, hogy az önkéntes és a magán ágazatot különválasztja április elsejétől, a magán ágnál pedig névváltoztatást és személyi változtatásokat tesz. Az új név Szövetség Magánnyugdíjpénztár lesz, a cél pedig az, hogy egy független, egyik pénzügyi csoporthoz sem tartozó pénztárat hozzanak létre, együttműködést ajánlva a többi pénztárnak, hogy a szükséges mérethatékonyságot elérjék.

Az Allianz mai küldöttgyűlésén a tagság támogatta a magán ágazat fenntartását, a pénztár azonban egy speciális útját választotta a működésnek. Mint írják, április elsejétől szétválik az önkéntes és a magán ág, utóbbi esetében egy olyan független (egyik pénzügyi csoporthoz sem kapcsolódó) intézményt akarnak létrehozni, amely együttműködést kínál a piac...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés