Előfizetői tartalom

Megijedtek a spekulánsok - Nagyot esett a búza és a kukorica

Portfolio
Javult a befektetői hangulat tegnap, részben a kedvező amerikai makroadatoknak, részben a görög kötvénycsere program sikerességével kapcsolatos aggodalmak enyhülésének köszönhetően. Ez feljebb segítette az olajat és az elmúlt napokban sokat veszítő nemesfémeket, az agrárpiacokon azonban komoly kitárazásba kezdtek a befektetési alapok a pénteki agrárpiaci jelentés előtt - írja a Bloomberg. Izgalmas nap vár a második hete szakadó földgázra, hiszen ma teszik közzé a legfrissebb amerikai készletadatokat.

Némileg javult a befektetői hangulat tegnap, részben a pozitív amerikai munkaerőpiaci adatoknak, részben a görög helyzettel kapcsolatos aggodalmak enyhülésének (a görög kötvénytulajdonosok 58 százaléka jelezte már részvételét az önkéntes kötvénycsere programban) köszönhetően, ez pedig egyes - az elmúlt napokban többet veszítő - nyersanyagok piacán már kedvező fordulatot...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés