Előfizetői tartalom

Stratégiai megállapodást kötött a Quaestor és a Generali

Portfolio
A vállalati nyugdíjcélú gondoskodás hozzáférhetőségének javítása érdekében a Generali-Providencia Biztosító és a Quaestor Foglalkoztatói Nyugdíjszolgáltató stratégiai megállapodást írt alá. Az EU irányelve alapján jelenleg Magyarországon egy foglalkoztatói nyugdíjszolgáltató működik, ez a nyugdíjrendszer új pillére kíván lenni, hiszen a vállalati öngondoskodást vezeti be a piacra.

Az állami nyugdíjrendszerekkel szemben egyre inkább felértékelődnek az egyéb nyugdíj célú megtakarítási formák, ebbe a körbe tartozik például az öngondoskodás és a vállalati gondoskodás különféle eszközei is. Vállalati oldalon tavaly egy új lehetőség nyílt meg a foglalkoztatói nyugdíjszolgáltató képében, ugyanis egy cég kedvező adózási feltételek mellett gondoskodhat...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés