Előfizetői tartalom

Felpattant a földgáz - több mint 7 százalékot szárnyalt

Portfolio
Az árupiacok igen mérsékelt, 0,1 százalékos pluszban zárták a tegnapot, legalábbis a Dow Jones UBS Commodity index szerint, annak ellenére, hogy a dollárindex a dollár enyhe erősödését mutatta. Az ipari fémek és a mezőgazdasági termékek vegyesen zártak, a nemesfémek viszont kivétel nélkül drágulni tudtak tegnap. A legnagyobb szárnyalást azonban a Henry Hub földgáz mutatta, amely 7,7 százalékkal drágult a készletadatok napvilágra kerülése után.

Bár a dollár enyhén erősödött tegnap (a dollárindex 0,15 százalékkal került feljebb), enyhe mértékben az árupiacok átlagos teljesítményét tükröző Dow Jones UBS Commodity index is enyhén emelkedni tudott. A nyersanyagok összességében 0,1 százalékkal drágultak, az egyes nyersanyagok között komoly különbségek adódtak. Az egyes kategóriák között a legnagyobb szárnyalást...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés