Előfizetői tartalom

Megtakarításaik növekedésére számítanak a prémium ügyfelek

Portfolio
Izgalmas évet tudhatunk magunk mögött, a gazdasági környezet változása mellett a hazai gazdaságpolitikai intézkedések is jelentős hatással voltak a háztartások megtakarításaira. A K&H az ősz folyamán több mint kétezer prémium kategóriás befektetőt kérdezett meg ennek kapcsán arról, hogy hogyan érintette őket például az szja-változás, a magán-nyugdíjpénztári hozamok kifizetése, vagy a végtörlesztés. A befektetők többsége a megtakarítás növekedésére számít a következő egy évben, ami legalább is ebben a szegmensben kedvező kilátásokat vázol.

Két hónap alatt több mint kétezer prémium ügyfelet kérdezett meg a K&H, hogy a megtakarításait illetően mik a kilátásaik. Az eredményekből az derül ki Zobor Zsuzsanna, a K&H Alapkezelő vezérigazgatója szerint, hogy inkább optimista hangulat uralkodik, mivel a többség 2011-ben és 2012-ben is a megtakarításainak a növekedésére számít. A prémium ügyfelek közel 30 százaléka...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés