Előfizetői tartalom

A fájdalmas költségvetési reformok elkerülhetetlenek

Portfolio
Kihívásokkal teli lesz 2012, hiszen az európai adósságválság megoldása még mindig várat magára, a gazdasági környezet Európában és hazánkban is borongós, miközben a bankok a mérlegszerkezetük kockázatainak csökkentése folytán inkább a háttérből figyelik az eseményeket - vélik a K&H csoport szakértői. A fájdalmas költségvetési reformok elkerülhetetlennek látszanak mind itthon, mind külföldön, a kiadási oldal felduzzasztása ugyanis jelenlegi helyzetben nem fenntartható. A magyar gazdaság jövőre recesszióba süllyedhet a K&H szerint is, részben azért, mert a külföldi bankok hazai leányainak a hitel/betét arányukat csökkenteniük kell. A K&H szerint a bankszektor abban lesz érdekelt, hogy a hazai megtakarítások emelkedjenek, mivel a külföldi források korlátozottan állnak csak rendelkezésre, mindebben segíthet az öngondoskodás iránti igény emelkedése is.

A 2011. december 7-én megrendezésre kerülő Portfolio.hu Öngondoskodás Reggelin többek között erről a témáról is szó lesz. Ne maradjon le az eseményről. Az utolsó helyek még kiadók! A magyar részvénypiacról eltűnt a likviditás A hazai részvénypiac az év eddigi részében igencsak megszenvedte az európai adósságválságot, a BUX év eleje óta 20 százalék körüli...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés