Előfizetői tartalom

Új módszerrel próbálnák az angolokat a munkaerőpiacon tartani

Portfolio
Az angol kormánynak meg kellene fontolnia, hogy fokozatos hozzáférést biztosítson az állami nyugdíjhoz, még mielőtt ténylegesen nyugdíjba mennének az emberek, ez az intézkedés ugyanis segítené ösztönözni az embereket arra, hogy tovább dolgozzanak - írja a The Telegraph egy kutató cégre hivatkozva. Az elképzelések szerint bizonyos csoportoknak megengednék, hogy ha a kötelező korhatár felett is a munkát választják, akkor a nyugdíj egy részéhez hozzáférhetnek.

Többek között ilyen és ehhez hasonló témákról is szó lesz a Portfolio.hu Öngondoskodás konferenciáján. A félnapos eseményen a vagyonkezelési szektor megújulása áll a középpontban. Az International Longevity Centre szerint az emberek többsége tisztában van, hogy milyen előnyökkel jár, ha tovább dolgoznak és nem mennek a kötelező nyugdíjkorhatár betöltésekor nyugdíjba...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés