Előfizetői tartalom

Jövőre már devizás eszközöket is tehetünk a tbsz-re

Portfolio
A kormány által október közepén benyújtott adó salátatörvény javaslathoz számtalan módosító indítvány érkezett, egy tegnapi vaskosabb anyagban többek között egy rég várt változtatás is szerepel. Jövőre már a tartós befektetési számlákon nemcsak forint, hanem devizás eszközök is elhelyezhetők lesznek, ami azt jelenti, hogy devizás betét, vállalati kötvény, befektetési alap és részvény is elérhető lesz az adókedvezményes megtakarítási formában.

Többek között ilyen és ehhez hasonló témákról is szó lesz a Portfolio.hu Öngondoskodás konferenciáján. A félnapos eseményen a vagyonkezelési szektor megújulása áll a középpontban. A szakma egyöntetűen üdvözölte a tartós befektetési számla megjelenését 2010 elején, azonban sokan azt sérelmezték, hogy a számlákon (legyen szó betétiről vagy értékpapírról)...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés