Előfizetői tartalom

1800 dollár fölött az arany

Portfolio
Az európai adósságválság megoldatlansága, különös tekintettel a mostani olasz szavazásra, illetve az enyhülő fejlett piaci monetáris politikáknak köszönhetően az arany ma is drágulni tudott, és ezzel áttörte az 1800 dolláros árfolyamszintet. Az arannyal együtt drágul ma az ezüst is, amely jelenleg 35,3 dollárba kerül - írja a Bloomberg.

Az elmúlt hetekben erős emelkedést mutató arany árfolyama ma átlépte az 1800 dolláros szintet, jelenleg egy unciáért 1802 dollárt kérnek az árupiacokon. Az arany drágulását segíti, az európai adósságválság megoldása körüli bizonytalanság, ma különös tekintettel az olasz szavazásra, amely során Silvio Berlusconi miniszterelnök elveszítette parlamenti abszolút többségét....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés