Előfizetői tartalom

Aranybánya részvényeket vásárol a neves hedge fund menedzser

Portfolio
Az elmúlt félévben, az aranybánya részvények teljesítménye jelentősen elmaradt az arany árának emelkedésétől, ami kedvező bányarészvény vételi lehetőséget jelent még akkor is, ha az arany ára nem emelkedik innen tovább. Az aranybányák ugyanis ennél az aranyárnál igen komoly, két számjegyű profitokat produkálhatnak - mondta a 2008-as válság egyik nagy nyertese, David Einhorn.

Az aranybánya részvények felülteljesíthetik az aranyat, vagyis a nemesfém helyett a bányarészvényeket érdemes vásárolni - véli a Lehman összedőlésével vagyonokat kereső hedge fund menedzser, David Einhorn. Az aranybánya részvények árfolyam-emelkedése az elmúlt hat hónapban jelentős lemaradt az arany drágulása mögött, míg az arany év eleje óta több mint 20 százalékot...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés