Előfizetői tartalom

Óriási szárnyalás várható még idén az arany és az olaj árában

Portfolio
A dollár felértékelődése ellenére is emelkedett ma az olaj és a legfőbb nemesfém, az arany ára. Az idén 33 százalékos hozamot produkáló árupiaci hedge fund vezére optimista az arany és az olaj további szárnyalását illetően, noha az olajra komoly nyomás nehezedik a gazdasági lassulással kapcsolatos félelmek miatt. A hedge fund szerint az arany idén 2200 dollárig is drágulhat - írja a Bloomberg.

Az arany, a platina és a Brent olaj drágulhat a legjobban - véli Tony Hall, aki hedge fundjával idén eddig 33 százalékos hozamot ért el. A Duet Commodities Fund vezére szerint az arany árfolyama év végére 21 százalékot emelkedhet, és elérheti a 2200 dollárt, a platina 10, míg a brent olaj 26 százalékot drágulhat a következő 6 hónapban. A nyersanyagok drágulására most amúgy...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés