Előfizetői tartalom

Visszapattant az arany - Ismét irány felfelé?

Portfolio
Az elmúlt hónapok gyors felfutása után - egy váratlannak nem mondható - erőteljes korrekció alakult ki az arany piacán, hiszen az 1912 dolláros csúcsról két és fél nap alatt 1700-ig esett a nemesfém árfolyama. A tegnapi nap második felében azonban a hangulat romlásával ismét felfelé vette az irányt az arany árfolyama, így végül ma már 1772 dollárt kérnek egy unciájáért.

Két nap meredek esés után tegnap is komoly mínuszok jellemezték az elmúlt hónapokban hatalmas szárnyalást felmutató arany piacát, ám a délutáni órákban a hangulat romlásával ismét felfelé vette az irányt a közkedvelt nemesfém. Az arany 1912 dolláros csúcsról 2 és fél nap alatt egészen 1702 dollárig esett, ráadásul a válság óta nem tapasztalt sebességgel. Tegnap délután...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés