Előfizetői tartalom

Új csúcs! - 1900 dollár fölött az arany

Portfolio
Új csúcsra, 1900 dollár fölé emelkedett ma reggel az arany unciánkénti árfolyama. Az aranyat, mint az egyik legfőbb "biztonságos menedékként" számon tartott eszközt július óta még gyorsabb ütemben vásárolják fel, ahogy egyre nőttek a világgazdasági növekedés lassulásával kapcsolatos félelmek, és a piaci nyugtalanságok. A mostani héten további löketet adhat az aranynak, hogy egyes várakozások szerint pénteken újabb jegybanki beavatkozásra utalhat a Fed elnöke, Ben Bernanke - írja a Bloomberg. Amennyiben az aranypiac kilátásairól szeretne többet is megtudni, REGISZTRÁLJON ITT következő Portfolio.hu Klub rendezvényünkre.

Ma reggel ismét új csúcsra, egészen 1912,3 dollárig emelkedett az arany ára. Mivel a piaci feszültségek érdemben nem csökkennek, a befektetők továbbra is előszeretettel vásárolják a "biztonságos menedékként" számon tartott nemesfémet, amely július eleje óta robbanásszerű emelkedést mutatott, több mint 27 százalékot drágult. A világgazdasági növekedés lassulásától...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés