Előfizetői tartalom

Az Allianz nyugdíjpénztár válaszolt a PSZÁF határozatára

Portfolio
A PSZÁF 2011. augusztus 4-i sajtóközleményében adta hírül, miszerint 4 pénztár 1500 tagja vonatkozásában szükségesnek tartja a reálhozamok újra számolását, melyre az érintett pénztárakat - köztük az Allianz Hungária Önkénes és Magánnyugdíjpénztárt - határozatban kötelezi. A következőkben az Allianz sajtóközleményét tesszük közzé.

Az Allianz Magánnyugdíjpénztárnál a fenti kötelezés mindösszesen 102 főt érint, annak ellenére, hogy Pénztárunk rendelkezik a magán-nyugdíjpénztárak közül a legtöbb átlépő taggal. Az Allianz Magánnyugdíjpénztár a Felügyelet határozatának megfelelően újraszámolja, az érintett - társadalombiztosítási (tb) nyugdíjrendszerbe visszalépett - tagjainak járó tagi kifizetéseket...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés