Előfizetői tartalom

A nyersanyagokban van az erő - állítja a neves befektető

Portfolio
A neves befektető guru szerint a legbiztosabb, és mindig biztos befektetést a nyersanyagok jelentik, hiszen a növekvő kereslet, és az egyre szűkülő kínálat hosszú távon folyamatosan felfelé hajthatja az árfolyamokat. Jim Rogers szerint ráadásul nincs nagy kockázat, hiszen gazdasági problémák esetén a jegybanki pénznyomtatás támaszthatja meg a nyersanyagárakat - írja a The Australian.

Az árupiaci bika piac 1999-ben indult, és még nagyon sokáig mehet, főként a szűkös kínálat miatt - mondta a neves befektető guru, Jim Rogers. A mezőgazdasági termékek árai történelmi léptékben igen nyomottak, noha egyes termékek ára már a történelmi csúcsokat közelíti. Úgy gondolom, ezeken több pénzt fogok csinálni, mint akármi máson - tette hozzá. A guru várakozása...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés