Előfizetői tartalom

Nyugdíjügy: várhatóan csak ősszel lesz döntés

Portfolio
Hosszú várakozás után az Alkotmánybíróság ma veszi napirendjére a nagy port kavart nyugdíjszabály változtatásokat, amelyek tavaly év végén döntési helyzet elé állították a magánnyugdíjpénztárak tagjait. Sokan abban reménykedtek, hogy még a nyári döntési szünet előtt az Ab megoldással tud szolgálni, azonban az Index szerint várhatóan csak ősszel jutnak dűlőre a bírák.

Ma csupán annyi fog történni az Index cikke alapján, hogy a testület tagjai elmondják a véleményüket, a döntés viszont várhatóan elmarad. Két ok miatt: egyrészt ilyen horderejű ügyről nem szoktak azonnal dönteni, másrészt az Ab vélhetően megvárja, hogy az új tagokkal kibővülve üljön össze a testület. Még az év elején arról szóltak a hírek, hogy márciusban...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés