Előfizetői tartalom

Teltház volt a Nyugdíjpénztári Klubon

Portfolio
Kisebb szünet után újra összegyűlt a Portfolio.hu szervezésében a pénztári szakma egy estébe nyúló rendezvény erejéig, hogy tartalmas szakmai előadások mellett a szektor jövőjéről is konzultáljon. Befektetési oldalról hallhattak a résztvevők előadásokat a jelenlegi kötvénypiaci és árupiaci trendekről, miközben egy panelbeszélgetés keretében az aktualitások is előkerültek, így a szektorba vetett bizalom kérdése, vagy a stratégiaalkotás.

A jogszabályváltozások miatt kényszerű rövidebb szüntet követően újra összegyűlt a Portfolio.hu szervezése mellett a nyugdíjpénztári szakma Budapest szívében, hogy többek között az aktuális piaci trendekről, és a legégetőbb iparági kérdésekről beszéljenek. Az önkéntes pénztári fókusz választása egyértelműen sikeres volt, hiszen a piac meghatározó szereplői...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés