Előfizetői tartalom

A Pioneer Londonban épít befektetési központot

Portfolio
A Pioneer Investments, ami Olaszország legnagyobb bankjának az UniCredit SpA tulajdonában van úgy döntött, hogy a Szingapúri befektetési csapatát Londonba költözteti át, ami feltörekvő piaci befektetési központtá fog válni. A Pioneer összességében 181 milliárd eurót kezel világszerte, a kinti munkavállalóiknak felajánlottak helyet Londonban is, vagy egyéb központokban, mint Mumbai vagy Dublin.

A vagyonkezelő már korábban arra döntésre jutott, hogy átalakítja az üzleti modelljét, és Londonban vonja össze a feltörekvő piaci befektetési csapatot, hogy az organikus növekedését emelni tudja. A Szingapúri csapat áthelyezése ennek az új stratégiának az első jelentős lépése, amit még további összevonások fognak követni - írja a Bloomberg. A Pioneer közleménye...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés