Előfizetői tartalom

"Veszélyre" figyelmeztet a guru - Rossz vége lesz, ha folytatódik az ezüst rali

Portfolio
A neves befektető, az utóbbi időben optimista árupiaci véleményét hangoztató Jim Rogers ezúttal óvatosságra int. Véleménye szerint ugyanis az ezüst esetleges parabolaszerű emelkedése veszélyes lehet, ha idén akár 150 dollárig eljutna az árfolyam. Ezért ő, mint ezüst tulajdonos enyhe árcsökkenést szeretne, ahol újabb tételekben vásárolhatná a nemesfémet - mondta Rogers. Bár az ezüst a héten ismét új csúcsokat döntött a héten, a 150 dolláros szintig mér rengeteget kéne drágulnia.

Az árupiaci befektetésekkel kapcsolatban egyik leginkább optimista befektetési guru, Jim Rogers ezúttal óvatosságra int, mivel szerinte az ezüst árfolyama veszélyes szintekre emelkedhet, ha továbbra is parabolikus szárnyalás folytat. Rogers a The Times of India-nak úgy nyilatkozott, továbbra is vásárolna még ezüstöt, kivéve akkor, ha túl gyorsan drágul. Bár Rogers jelenleg is...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés