Előfizetői tartalom

Az öregkori elszegényedés ellen védekezzünk alapokkal (K&H)

Portfolio
A bizalmi indexek, és a GDP várakozás egyaránt kedvező képet mutatnak mind a fejlődő, mind a fejlett országok gazdaságait nézve, ám a kockázatokról sem szabad megfeledkezni, amelyek sok bizonytalanságot okoznak - hangzott el a K&H befektetési klubján. Emiatt a K&H a kockázatosabb befektetési eszközöket, nyersanyagok és részvények felülsúlyozását ajánlja elsősorban. A nyugdíjrendszerrel kapcsolatos bizonytalanságok pedig arra késztetnek, hogy rendszeres öngondoskodással csökkentsük a kockázatokat, amire szintén megfelelő lehetőséget nyújtanak a befektetési alapok, és a különböző öngondoskodási lehetőségek.

Egy évvel ezelőtt még az volt a fő kérdés, vajon képes-e beindulni a globális gazdasági növekedés, most pedig úgy tűnik, mind a fejlődő-, mind a fejlett gazdaságok növekedni tudnak. Ezt támasztják alá az amerikai és európai bizalmi indexek, és a GDP növekedéssel kapcsolatos várakozások. Európa és Amerika között a különbség egyrészt az, hogy az amerikai növekedést...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés