Előfizetői tartalom

Új CIB alap, nem mindennapi befektetési stratégiával

Portfolio
Háromra emelkedik a hazai befektetési alappiacon azoknak az alapoknak a száma, amelyek algoritmus alapú befektetési politikát követnek, a legfrissebb szereplő a CIB Alapkezelő. Az intézmény egy új alapok-alapja konstrukcióval jön ki, amit még egy hónapig lehet jegyezni, az alapkezelő pedig két éves ajánlott befektetési időtávon a kockázatmentes hozam legyőzésére törekszik.

Új alappal jelentkezik a CIB Alapkezelő, a CIB Algoritmus Alapok Alapja speciális befektetési politikával jelentkezik, hozzá hasonló a piacon mindössze kettő van: a Dialóg Származtatott Deviza Alapja és a Macrogamma-Moneywheel Trendkövető Derivatív Befektetési Alap. Az alapkezelő kockázatmentes hozam feletti teljesítményre törekszik, méghozzá úgy, hogy azáltal kereskedik...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés