Előfizetői tartalom

Az amerikai helyzet korántsem annyira rózsás, mint ahogy tűnik

Portfolio
A múlt pénteken nyilvánosságra hozott, legfrissebb foglalkoztatottsági adatokból első pillantásra úgy tűnik, hogy az Egyesült Államok munkaerőpiaca lassan stabilizálódik. Azonban az OTP Alapkezelő szakértője óva int mindenkit attól, hogy túl optimista következtetéseket vonjanak le. Az alábbiakban az OTP Alapkezelő sajtóközleményét olvashatják.

A legfrissebb, múlt pénteken nyilvánosságra hozott foglalkoztatottsági adataiból úgy tűnik, hogy az Egyesült Államokban lassan tartóssá válik a munkanélküliség csökkenése. A munkanélküliségi ráta már csak 9%, ami alacsonyabb az előzetesen várt 9,4-9,5%-nál. Ez a mutató utoljára 2009 áprilisában volt ennyire alacsony. Azonban ha a számok mögé nézünk, akkor a folyamatok...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés