Előfizetői tartalom

Áprilisra is átcsúszhat az Ab döntés nyugdíjügyben

Portfolio
A Népszabadság mai írása szerint legkorábban csak március végén születhet döntés az Alkotmánybíróság elé került nyugdíjcsomaggal kapcsolatban, sőt az is elképzelhető, hogy a végleges döntésre áprilisig várni kell. A kormány azt próbálja hangsúlyozni, hogy minden rendben van a törvénnyel, míg a pénztári oldal, és szakértők is azt a nézetet vallják, hogy lehet fogódzót találni a törvényben, bár teljes egészében azt nem lehet megszüntetni.

A február közepi ülésén sem veszi napirendre a nyugdíjcsomagot az Alkotmánybíróság - ismerteti a csütörtöki Népszabadság. A napilap cikke szerint a szerdán közzétett, jövő hét eleji (február 14-15-i) teljes ülés napirendjén ugyanis ez a téma nem szerepel, s ez mondható el a médiatörvény vizsgálatával kapcsolatban is. Tekintve, hogy februárból még két hét van...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés