Előfizetői tartalom

Vége a dalnak! Hamarosan kiderül az igazság nyugdíjügyben

Portfolio
Nem halogathatják tovább a döntésüket azok a pénztártagok, akik meg szeretnék őrizni a tagságukat, mivel a mai nap az utolsó, amikor még az ONYF ügyfélszolgálatain lehet nyilatkozni. A pénteki adatok szerint már 67 500-an a pénztárak mellett tették le a voksukat, és ha minden jól megy, akkor estére 80 ezer fölé nőhet ez a szám. Korántsem egyszerű a döntés, hiszen mind a két opció bizonytalanságoktól terhes, azonban azt látni kell, hogy a törvényi feltételek miatt a maradás nagyon kockázatos. Akik a maradást választják, azt kell feltételezniük, hogy a jövőben a kiszerződésük megszűnik (vagy egyéb módon kompenzálják őket), hiszen egyébként csak rosszul járnak. Jól láthatóan viszont ebben nem sokan bíznak, bár hozzá kell tennünk, hogy a döntő többség csak félelemből tér vissza az államhoz, egyébként a maradást választaná.

Elérkezett a nap, amire már régen várt a kormány, ma lehet ugyanis utoljára nyilatkozni a pénztárban maradásról. Hosszú út vezetett idáig, a statisztikák pedig azt mondatják, hogy nagyon izgalmas napnak nézünk elébe. A legfrissebb, pénteki adatok szerint már legalább 67 500-an töltötték ki a maradásról szóló nyilatkozatot, akkor viszont csak délután kettőig voltak nyitva...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés