Előfizetői tartalom

A Fiumei úton csődöt mondott a sorszámozás

Portfolio
Fél kilenckor jelentette az Index munkatársa a Fiumei útról, hogy leállt a sorszámozó rendszer. Kisebb hiba már fél kilenc előtt jelentkezett, akkor négy ablaknál kezdték az őrök ötös sorokba állítani a várakozókat, de az ügyfélpultok többségénél még a sorszám alapján hívták az embereket. Néhány perccel később már valamennyi kiszolgálóablakhoz a biztonságiak állították össze a sorokat, a sorszám alapján történő hívások leálltak. A helyiségben ekkor a reggel is jellemző 100-150 ember lehetett. A tömeg ellenére gyorsan halad az ügyintézés, egyik sorban sem kell 15 percnél hosszabb ideig várakozni.

Mintegy 150 ember várta az utcán a nyitást a nyugdíjbiztosítási főigazgatóság Fiumei úti ügyfélszolgálata előtt. Ma lehet utoljára nyilatkozni arról, ha valaki magánnyugdíjpénztári tag kíván maradni. Az ügyfélszolgálatok reggel nyolckor nyitnak hivatalosan, a Fiumei úton azonban fél nyolc után nem sokkal már beengedték az embereket és elkezdtek sorszámokat osztani illetve...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés