Előfizetői tartalom

Hihetetlen ütemben nő a pénztárban maradók tábora

Portfolio
Minden eddiginél többen jelentek meg ma az ONYF ügyfélszolgálatain, hogy kitöltsék a maradásról szóló nyilatkozatot. A délután fél kettes adatok szerint már összességében 67 500-an döntöttek a maradás mellett, míg csütörtök délelőtt a számláló csak 53 900-on állt. A hétvégi pihenő után még utoljára hétfőn van lehetőségük a pénztártagoknak dönteni, ismerve a mai adatokat, vélhetően komoly rohamra lehet számítani. Jelenlegi tudásunk szerint az sem elképzelhetetlen, hogy 80 ezer felett álljon meg a számláló január 31-én.

Már csütörtökön is azt lehetett a délelőtti órákban hallani, hogy egyes pénztártagok az ONYF budapesti ügyfélszolgálatain csak az utcán tudtak beállni a sorba, hogy kitöltsék a maradási nyilatkozatot. A helyzet pénteken sem volt másképp, több helyről is úgy értesültünk, hogy komolyabb sorral kell megküzdenie a pénztártagoknak. Ennek megfelelően nem is lehet csoda...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés