Előfizetői tartalom

Csak a hazai részvények nem vonzók (Portfólió-ajánlók)

Portfolio
A novemberben újraindult portfólió-ajánlónkban megkérdezett alapkezelők némileg a kockázatosabb befektetések felé súlyozták át modellportfólióikat, ám továbbra is komoly hangsúlyt helyeztek a biztonságra. November óta ugyanis a gazdasági kilábalással kapcsolatos optimista várakozások lettek úrrá a világ befektetőin, a kedvező hangulat pedig tovább emelte a világ részvényindexeit, noha a felépülést továbbra is jelentős kockázatok övezik. A portfólió-ajánlóban résztvevő 8 alapkezelő ezért enyhén növelte a részvények, a kötvények és az alternatív befektetések súlyát a legbiztonságosabb pénzpiaci eszközök terhére.

A novemberben ismét útjára indult "Portfólió-ajánlók" sorozatunk keretében minden hónapban arról kérdezzük a hazai alapkezelőket, hogy miképpen állítanának össze egy közepes kockázatvállalású, hosszabb távra szóló modellportfóliót. A megújult külsővel, de változatlan tartalommal megjelenő ajánlók a decemberi helyzetnek megfelelően készültek el, a piacot jól lefedő...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés