FONTOS Jönnek Magyarországra a személyzet nélküli boltok – Megint vége egy szakmának?
 
Előfizetői tartalom

A Századvég válaszolt a Stabilitás kritikáira

Portfolio
A Századvég Gazdaságkutató véleménye szerint a Stabilitás Pénztárszövetség félreértelmezte a tanulmányuk megállapításait, hiszen írásukban nem kizárólag a pénztárakra, hanem a nemzetgazdaság egészére vonatkozóan vontak le következtetéseket. Véleményük szerint nem volt céljuk a második pillér megszüntetésének igazolása. A következőkben a Századvég sajtóközleményét tesszük közzé.

A Stabilitás Pénztárszövetség cikkében azt állítja, hogy a Századvég Gazdaságkutató Zrt. alapvetően hibás adatokból von le téves következtetéseket. Figyelmesen végigolvasva az irományukat sem a hibás adatok, sem a téves következtetések bizonyítása nem történik meg. Ha folytatnánk a Stabilitás stílusában, akkor most azt kellene írnunk, hogy a Stabilitás Pénztárszövetség...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés