Előfizetői tartalom

Szorongatott helyzetben van a régió

Portfolio
A neves brit lap, a Financial Times oldalán újra feltűnt Magyarország, most is a nyugdíjrendszer kapcsán, viszont régiós összevetésben. Az FT szerint a nyugdíjreform költségeinek elszámolása körüli vita vezetett a mostani helyzethez, a költségvetési- és adósság kritériumok teljesítése miatt több ország is visszalép a nyugdíjreformban. A magyarok és bolgárok mellett már a lengyelek is a járulékokhoz akarnak hozzányúlni, bár még döntés nem született.

A Financial Times újabb cikket közölt a régiós országokról, most nem kifejezetten Magyarországra volt kihegyezve a cikk, azonban ennek ellenére érdekes, hogy figyelmet fordít ránk a neves brit lap. Legfrissebb cikkükben az elmúlt bő egy hónap eseményeit vették sorra, kezdve a kilenc tagország kezdeményezésével. Mint ismert, kilenc tagország, köztük Magyarország is azt szerette...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés