Előfizetői tartalom

Új hozamvédett alapot indít a Generali

Portfolio
Generali Tripla 5 néven új, 2010. december 30-ig jegyezhető garantált befektetési alapot indít a Generali Alapkezelő. Az adómegtakarítást, illetve -mentességet kínáló tartós befektetési számla (tbsz) konstrukcióra optimalizált alap 5 éves futamidejű, s a befektetett tőke megőrzése mellett 5 százalékos hozamvédelmet is biztosít. Ezen felül a világ négy leggyorsabban növekvő gazdaságának számító BRIC-országok (Brazília, Oroszország, India, Kína) tőzsdéinek ötéves teljesítményéből kínál részesedést a befektetőknek. A Generali Alapkezelő várakozásai szerint a jegyzési időszak alatt a Generali Tripla 5 befektetési alapba minimum félmilliárd forint tőke érkezik majd, így a társaság befektetési alapokban kezelt vagyona az idei évben elérheti a 45 milliárd forintot. A következőkben a Generali Alapkezelő sajtóközleményét tesszük közzé.

"A fejlett országokban rekord alacsony szinteken lévő alapkamatok miatt, folyamatos a tőkebeáramlás a fejlődő piacokra, mely az árfolyamok emelkedését eredményezi, így a következő öt év során a BRIC-országok részvénypiacain a fejlett piacokét jelentősen meghaladó növekedésre számítunk. A BRIC-országok gazdaságának élénkülése mellett szól, hogy ezek az országok alacsony...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés