Előfizetői tartalom

Az AXA leépítést tervez a kormány döntése miatt

Portfolio
Az AXA Nyugdíjpénztár lehet az első a sorban, aki a kormány intézkedései miatt elkezdi a létszámleépítést. A következő 14 hónapban magukra lesznek utalva a pénztárak, a kisebbek jobb helyzetben vannak, hiszen a tartaléktőke segítségével még kihúzhatják az átmeneti időszakot. Az Axa esetében az is problémát jelenthet, hogy az év közepén bekebelezték a Prémium Nyugdíjpénztárt, aminek az eredményei nem voltak túl jók.

Az Index értesülései szerint az Axa Nyugdíjpénztár a kormány lépései miatt 22 munkatársától válik meg, a csoportos leépítés azokat érintik, akik a járulékok beérkezéséhez kapcsolódó munkát végeznek, tehát adminisztrációs, könyvelési, nyilvántartási feladatokat látnak el. Az Index azt írja, hogy az érintettek az év végéig dolgozhatnak, a munkatársak között pedig...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés