Előfizetői tartalom

Brüsszel szerint a fenntarthatóságot segíti a magánnyugdíj rendszer

Portfolio
Brüsszel támogatja a magánnyugdíj-pénztári rendszert, mivel véleményük szerint a második pillér segít az államháztartás fenntarthatóságában. A bizottság írásában kéri a magyar hatóságokat, hogy az átlépésről illetve maradásról kialakított feltételekről majd kellő időben és részletesen tájékoztassa a tagokat, döntésük meghozatalához.

Brüsszel úgy gondolja, a második pillér segít hosszabb távon fenntarthatóvá tenni a közpénzügyeket, így a bizottság támogatja a kötelező magánnyugdíj-pénztári rendszer megerősítését - válaszolta írásban a Olli Rehn EU pénzügyi biztos sajtóirodája a Népszabadság kérdésére. A pénzügyi biztos egyébként is támogatja a magánnyugdíj-pénztári rendszert, ami nyáron...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés