Előfizetői tartalom

Nagyszabású nyugdíj, egészségügy és pénztárkonferencia Siófokon

Portfolio
Hasonlóan a két évvel ezelőtti helyszínhez, 2010. október 14-15-én is Siófokon kerül megrendezésre a Stabilitás Pénztárszövetség és a Pénzügykutató Zrt. közös konferenciája, melynek címe: "Van-e, kell-e magyar modell? Nyugdíj-, Egészségügy- és Pénztárkonferencia 2010." A már 1996 óta hagyományosan megrendezett konferencián a pénztári témákon kívül most kiemelt szerepet kap a nyugdíj és egészségügyi rendszer, különös tekintettel az európai szintű nyugdíjvitára. Külön szekcióülések foglalkoznak majd olyan érdekfeszítő témákkal, mint a befektetések, a tagszervezés vagy éppenséggel a járadékszolgáltatás.

A hagyományosnak tekinthető konferencia most is lehetőséget ad a pénztárszféra szereplőinek, hogy a legfontosabb kérdéseket és gyakorlati problémákat megvitassák. A kétnapos konferenciára számos elismert szakértő kapott meghívást, akik a gazdasági válság hatásainak elemzésére, a pénz- és tőkepiaci tendenciák alakulására, a pénztárak jövőbeni szerepére is kitérnek....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés