Előfizetői tartalom

A belső piac fejlesztésének legnagyobb akadálya a nyugdíjrendszer

Portfolio
Szakértők szerint a közös belső piac kiépítésének egyik fő akadálya, hogy a tagországokban eltérő szabályozói feltételek érvényesek, ami például megnehezíti a négy fő szabadság elvének érvényesülését. A német nyugdíjalapok szövetségének konferenciáján elhangzottak szerint a nyáron kiadott Zöld Könyvet éppen ezért nem csak egy Fehér Könyv követheti.

A nyáron jelent meg az Európai Bizottság nyugdíjról szóló Zöld Könyve, amit több Fehér Könyv is követhet Jung Duk Lichtenberger szerint, aki a belső piaci és szolgáltatásokért felelős főigazgatóság tagja. A közvetlenül Michael Barnier alá tartozó főigazgatóság embere a német nyugdíjalapok szövetségének (ABA) őszi konferenciáján szólalt fel, Lichtenberger véleménye...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés