Előfizetői tartalom

Új arany alappal jön elő a Budapest Alapkezelő

Portfolio
A klasszikus mondás szerint az előrelátó befektetők vagyonuk egyharmadát ingatlanban, egyharmadát részvényben, egyharmadát pedig aranyban tartják. Ha a befektetési kosár javallott összetétele változott is, az arany biztonságába vetett bizalom töretlen. A Budapest Alapkezelő ennek kapcsán egy új alapot indít, az Arany alapok alapja tőzsdén kereskedett alapokba fektet majd be, amivel az infláció ellen védekezhetnek a befektetők. A következőkben a Budapest Alapkezelő sajtóközleményét tesszük közzé.

Az arany mint nemesfém évezredek óta egyet jelent az értékállósággal, napjainkban pedig különösen alkalmas lehet az infláció elleni védekezésre. Jelenleg a kormányzatok és a nemzeti bankok kiemelt erőfeszítéseket tesznek a gazdaságok talpra állítására, azonban a meghirdetett egyensúlyjavító csomagok hatása még bizonytalan. Amennyiben a közeljövőben a világgazdaság...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés