Előfizetői tartalom

Nem fognak felrobbanni a részvényindexek (K&H)

Portfolio
A K&H Alapkezelő felmérést végzett az intézményi befektetők elkövetkezendő egy évre vonatkozó várakozásairól. "Az eredmények azt mutatják, hogy a legtöbb intézményi befektető a hazai jegybanki alapkamat csökkentésére számít, de nagy a megosztottság mind a jegybanki alapkamat változásának irányát, mind pedig az értékét illetően. Ezzel szemben viszonylag egységes vélemény született a részvénypiacok teljesítésére vonatkozóan: a fejlett és a fejlődő piacok tekintetében is növekvő részvénypiaci eredményekkel számolnak a pénzügyi befektetők" - számolt be az eredményekről Horváth István, a K&H Alapkezelő befektetési igazgatója. A következőkben a K&H Alapkezelő sajtóközleményét tesszük közzé.

A K&H Alapkezelő arról kérdezte a hazai pénztárakat és pénzintézeteket, mire számítanak egyes befektetési instrumentumok értékének egy éves változását illetően. "Az intézményi befektetők számára a jövő évi befektetési politika kialakítása jellemzően a negyedik negyedévben történik, ezért a befektetési piac alakulása szempontjából nagy jelentőséggel bír, hogy...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés